Despre mine

 

Ma numesc Sandor Kovacs si sunt pasionat de ultimele tehnologii web. Primul meu cod am scris la varsta de 13 ani in Pascal, prima pagina HTML la varsta de 15 ani, aveam windows 98 si internet explorer 4 😉 . Primul meu site ( 2-3 pagini html ) l-am urcat folosind un hosting gratuit oferit de home.ro / go.ro 😉 . Hmmm ce vremuri 😉

Cariera

Cariera mea a inceput cu zeci de „proiecte de weekend”, testam toate tehnologiile, si singur, citind tutoriale pe google, am invatat bazele programarii web. Am inceput cu PHP 4 si MySQL 4 sa fac chestii foarte simple: un tabel cu 3 campuri, iar in php listam valorile si adaugam noi inregistrari. Apoi am inceput sa-mi caut si eu un loc de munca.

Primul meu job am gasit la firma Stiefel Eurocart ( au harti foarte misto ) si timp de 3 ani eram responsabil de tot ce apartinea departamentului online. Am avut proiecte cu harti interactive, cautari ajax si pe vremea respectiva (2006-2009) eram mandru de un astfel de proiect . (In ziua de azi as putea sa fac mult mai simplu, rapid folosind un framework php ). A venit criza si am inceput sa caut un nou loc de munca, doream o firma de web developement, unde cu totii suntem developeri.

Asa am ajuns la Inform Media ( azi Inform Media Tech – ImTech – ) la sfarsitul anului 2009. Erau multi si a fost mai greu integrarea in echipa dar am reusit. Am cunoscut multi colegi programatori foarte buni, am invatat mult de la ei, am vrut sa ajung si eu la nivelul lor. Si partea financiara era okay, nu castigam o avere dar eram multumit. Aici am inceput in Codeigniter ( vezi: masini.ro ), am continuat cu WordPress ( vezi: mayra.ro ) si am incheiat cu Symfony 1.0 cu Propel 1.2 ( vezi: bihorjob.ro – s-ar putea sa nu mai fie accesibil ). Dupa ce am pierdut multi colegi buni ( au plecat de buna voie, sau au fost trimisi acasa ) , dupa ce nu am mai avut posibilitatea sa cresc profesional am luat decizia de a schimba jobul. Asa ca in 31 mai 2011  a fost ultima zi de lucru pentru mine.

Din 1 iunie 2011 am inceput sa lucrez la Aelius International in Symfony 1.4 cu Doctrine 1.2. Am contribuit la implementarea mai multor proiecte pana la 31 iulie 2012. Am invatat foarte mult – nu ma refer doar la chestii tehnice –   m-am perfectionat si dpdv al responsabilitatii.

Anul 2013 am inceput cu outsourcing tot in PHP.

Alte activitati

Particip la toate evenimentele legate de tehnologiile web / mobile, mai ales daca se organizeaza in Oradea (RONUA, ORADEADEVS, GEEKMEET).

Sunt foarte fericit cand pot participa la eveniment de coding, ne adunam cu baietii si facem ce ne place : scriem cod 😉 . Multumiri pentru @pghoratiu ca ne ofera spatiu si conditii sa ne adunam pentru un astfel de event .

Anual ma duc la mare, simt ca am nevoie de 1 saptamana in care sa stau la soare si sa beau bere rece .

Hobby

Imi place sa ma plimb cu bicicleta, sa fac trasee offroad, dar din pacate nu prea avem unde , biciclistii sunt ignorati la noi ;).

Mai nou sunt pasionat si de lumea fotografiatului, in timp liber fac multe poze . Citesc tutoriale pe google si ascult parerile profesionistilor ca sa fiu si eu ca ei 😉

Un gând despre „Despre mine”

Comentariile sunt închise.

Viata unui programator web

%d blogeri au apreciat: