8 Motive sa folosesti Drupal 8

Te gandesti sa folosesti Drupal 8 pentru business-ul tau? Te intereseaza beneficiile folosirii acestui CMS pentru business?

Sunt multe informatii in ceea ce privesc avantajele folosirii Drupal, insa nu atat de multe pentru cei care doresc sa il foloseasca pentru business.

Desi, fiecare isi alege CMS-ul in functie de functionalitati si necesitatile proiectului, sau in functie de preferinte, Drupal 8 aduce multe actualizari si completari care iti vor ajuta business-ul online sa dezvolte noi strategii digitale si in cele din urma cifrele sa creasca.

  1. Viteza

Traim intr-o lume a tehnologiei, iar una dintre cele mai importante parti ale acesteia in crearea unui confort marit al vietii, este viteza. Cand vine vorba despre site-ul web, viteza cu care acesta functioneaza este o functionalitate cheie si care te ajuta sa creezi noi posibilitati si oportunitati.

Natura open source a Drupal-ului deschide porti pentru noi experiente digitale in care companiile pot fi mai eficiente si rapide in ceea ce fac. Un sistem open source permite dezvoltarea, extinderea si modificarea a ceea ce vrei si oricand doresti.

  1. Inovatie

Toate business-urile cauta inovatia in ceea ce fac si supusi acestui proces. Chiar daca iti place sau nu, mereu vei avea de a face cu noi provocari: cerinte noi din partea clientilor, competitia care mereu se dezvolta, toate pentru a te impulsiona sa fii mai rapid, mai bun, mai interesat.

Fiind o lume care e mereu in miscare, e necesar sa fii mereu dispus sa livrezi cele mai bune si rapide solutii in business-ul tau.

  1. Libertate

Termenul “libertate” in ceea ce priveste Drupal 8 se refera la modalitatea de a dezvolta site-urile dupa propriile preferinte. Majoritatea alternativelor au un mod specific si un roadmap pentru sistemul de management al continutului.

Drupal 8 iti ofera posibilitatea de a dezvolta orice fel de experienta digitala doresti, fara anumiti parametrii sau restrictii. Mai mult, nu esti constrans intr-un proces sau sistem, dand libertatea de a crea proiectele in timpul tau si de a urma necesitatile business-ului tau intr-un mod cat mai eficient.

  1. Scalabilitate

Indiferent de marimea sau tipul de business pe care il desfasori, Drupal 8 iti ofera posibilitatea de a te alatura oricand, intrucat platforma are capacitatea de a suporta diferite volume de incarcare. Astfel, in functie de visurile tale, business-ul se poate extinde in ritmul in care tu consideri ca e bine.

Iar acest lucru este dovedit de gama variata a business-urilor online din toata lumea care functioneaza cu Drupal.

  1. Flexibilitate in livrarea continutului

Un alt motiv sa folosesti Drupal 8 consta in flexibilitatea livrarii continutului. Asadar, platforma ofera posibilitatea de a crea si livra continut catre orice dispozitiv sau canal si chiar catre orice aplicatie.

Situatia e aceeasi in cazul in care ai nevoie sa preiei continut din diferite surse in Drupal, acesta functionand ca un motor care permite business-urile sa-si atinga telurile.

  1. Fully responsive

Unul dintre motivele cele mai importante in folosirea Drupal 8, este functionalitatea de responsivitate. Platforma este construita cu responsivitate fulll, astfel o poti folosi pentru a livra continut pe orice fel de dispozitiv: tableta, desktop, telefon mobil, sau laptop.

  1. Localizare si traducere

In ceea ce priveste traducerea, Drupal 8 este dezvoltat sa suporte orice limba, iar interfata poate fi personalizata pentru diferite limbi.

De asemenea, suporta procesele business-ului tau in ceea ce priveste localizarea si traducerea, de exemplu integrarea unor furnizori de servicii de traducere externe.

  1. Comunitate

Un alt aspect important pentru a folosi Drupal 8 este comunitatea, aceasta fiind intr-o continua dezvoltare de 15 ani incoace. Din aceasta comunitate fac parte peste 3,000 de contribuitori in procesele de codare, testare, etc.

Mai mult, comunitatea Drupal 8 este disponibila nu doar in dezvoltarea platformei, ci si in actualizari, suport, dar si in gasirea si rezolvarea problemelor ce apar.

Daca iti doresti sa inveti programare web de la zero, sa inveti mai multe despre Drupal, si nu numai, ma poti contacta aici!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s