Dezactivare comentarii in WordPress

Ai un site WordPress? Cauti informatii despre cum dezactivezi formularul de comentarii de pe anumite pagini din WordPress?

Atunci cand instalezi WordPress-ul pentru prima data, in pachet primesti si un formular de comentarii pentru fiecare pagina a site-ului tau. In functie de scopul site-ului tau, business sau personal, poti opta pentru dezactivarea acestora de pe anumite pagini.

Desigur, comentariile atrag atentia vizitatorilor, iar astfel traficul site-ului tau sa creasca. Insa, este si un dezavantaj in a avea prea multe formulare de comentarii, acela fiind marirea posibilitatii de spam, efectuate in special de boti.

Asadar, pentru a micsora riscul e recomandat sa dezactivezi formularele de comentarii de pe anumite pagini; in special pentru business.

Plugin-ul Dezactivare Comentarii

Dezactivare Comentarii este un plugin cu rolul de a dezactiva comentarii din site-ul WordPress. Comentariile pot fi dezactivate in functie de tipul postarilor si mai mult, este adaptat pentru mai multe tipuri de site-uri web.

Plugin-ul e util pentru cazurile in care, pentru anumite pagini sau articole nu doresti niciun fel de comentariu; intrucat WordPress are deja o optiune de dezactivare a comentariilor pentru articole individuale.

De asemenea, daca plugin-ul este instalat pe mai multe site-uri, acesta poate fi folosit pentru a dezactiva comentariile din intreaga retea de site-uri web.

Eficacitate plugin Dezactivare Comentarii

In momentul de fata, plugin-ul Dezactivare Comentarii are peste 800.000 de instalari active, ceea ce inseamna ca este folosit in prezent de acest numar de persoane.

Mai mult, dintre cei 800.000 de administratori de site-uri web, majoritatea i-au acordat o nota de 5 stele, avand astfel un rating de 4.9 stele, insemnand ca publicul este foarte multumit de eficacitatea acestuia.

Iata ce spun doi dintre utilizatorii acestui plugin: “Offers comment disabling like you would anticipate in core. Unfortunately core comment disabling does not work intuitively. Very, very useful plugin.” sau “Great plugin. I was getting a lot of spam due to comments on images. After installing the plugin and disabling image comments…no more spam. Highly recommended.

Daca iti doresti sa inveti cum sa devii programator WordPress, cum sa dezvolti dar si cum sa te folosesti de alte plugin-urile, alaturat gasesti datele mele de contact!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s