Duplicare articole si pagini in WordPress

Esti proprietarul unui site WordPress? Te intereseaza daca si cum anume poti duplica anumite articole?

Ca si proprietar al unui site WordPress personal sau pentru business, e mereu nevoie de o prezenta care sa mentina site-ul pe drumul cel bun, insemnand postarea unui continut frecvent, imbunatatiri, raspuns la mesaje, dar si alte procese.

Toate acestea necesita timp, motiv pentru care exista anumite plugin-uri care sa ne ajute in aceste demersuri. Realizarea unui nou articol, poate uneori sa necesite mai mult timp decat cel estimat.

In acest articol, iti voi prezenta plugin-ul care te ajuta sa iti usurezi munca in ceea ce priveste un nou continut: duplicarea articolelor sau paginilor in WordPress.

Duplicate Post WP

Duplicate Post WP este plugin-ul care cloneaza articole si pagini in site-ul WordPress. De asemenea, ai posibilitatea de a edita o pagina sau articol intr-o ciorna noua.

Mai mult, Duplicate Post WP iti permite si sa desfasori anumite testari asupra unui articol sau pagini fara a compromite originalul. Totusi, de retinut este faptul ca, acest plugin ne ajuta sa avem pagini si articole asemanatoare din ceea ce priveste layout-ul si nu continutul; fiind doar un punct de plecare in crearea de pagini si articole noi.

Good to know! Continutul unui articol sau pagini nu se duplica, deoarece acest fapt poate atrage penalizari din partea motoarelor de cautare.

Eficienta plugin-ului este dovedita de numarul de instalari active, care depaseste 1 milion si rating-ul de 4.9 stele din 5.

Cum functioneaza Duplicate Post WP?

Plugin-ul e chiar simplu de folosit. Ca si prim pas poti face click pe link-ul “Duplicate” in sectiunea de editare articole/ pagini, in care se va crea copia. Pentru a incepe editarea copiei, mergi la sub-sectiunea “New Draft” din sectiunea de editare articole/ pagini (“Edit Posts/ Edit Pages”).

Daca ai finalizat editarea continutului, poti sa dai click pe butonul Publish pentru a publica noul continut.

Daca iti doresti sa inveti alte plugin-uri din WordPress, cum sa devii programator WordPress/ web, si nu numai, aici gasesti datele mele de contact!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s