Importa continut format CSV in WordPress cu WP All Import

Atunci cand esti proprietarul unui magazin online, ai nevoie de multa ordine si organizare, pentru ca toate procesele sa functioneze fara probleme. Cand vine vorba de organizare, un instrument des folosit este Microsoft Excel.

Toate magazinele online au nevoie de un fisier Excel in care au lista de produse. Acestea necesita importate in WordPress pentru a fi disponibile online. Pentru ca acest proces de importare sa nu fie facut manual, plugin-ul WP All Import deruleaza acest proces. Astfel, fisierul Excel se poate transforma in CSV care se poate importa in WordPress prin plugin.

In acest fel, vei putea salva mult timp si in cele din urma si costurile. E bine de stiut ca plugin-ul are peste 50.000 de instalari active si o nota de 4.7 stele.

Good to know! Chiar daca produsele nu sunt salvate intr-un Excel, cu siguranta le ai intr-o baza de date (program de gestiune) si care se pot exporta in CSV.

Introducere si caracteristici WP All Import

Plugin-ul WP All Import are patru pasi pentru procesul de importare si o optiune de drag & drop prin care prin care sarcinile de importare mai complicate sunt facuta intr-un mod simplu si rapid.

Elementele din fisier pot fi aranjate in orice fel, intrucat WP All Import va importa orice fisier Excel sau CSV.

Exista si o versiune premium a acestui plugin, WP All Import Pro, care include cateva functionalitati extra:

  • Importare date la campuri personalizate;
  • Importare imagini la galeria foto a unei postari;
  • Importare fisiere dintr-un URL;
  • Importuri recursive.

Poti vizualiza aici un YouTube video in care gasesti explicatii pas cu pas a procesului:

Cum functioneaza importul CSV in WordPress

Modalitatea de importare a CSV-urilor in WordPress este aceeasi ca si in cazul importarii fisierelor Excel. Asta deoarece, WP All Import converteste CSV-ul intr-un fisier Excel in timp ce se importa in WordPress.

In acest fel, se pot folosi aceleasi XPath optiuni de filtrare si aceleasi caracteristici ca si in cazul importarii fisierelor Excel.

Good to know! Importarea CSV-urilor nu necesita o structura anume. Maparea coloanelor se poate face in locurile speciale in timpul importarii in WordPress.

De asemenea, in cazul importarii CSV-urilor, CSV-ul tau e recomandat sa contina o encodare UTF-8, necesara importarii caracterelor speciale.

Daca iti doresti sa inveti programare de la zero, sau cum sa devii programator WordPress, gasesti aici datele mele de contact!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s