5 Metode pentru a creste numarul de vizitatori pentru website

Ai un site? Cauti metode pentru a creste numarul de vizitatori pentru site-ul tau web?

A fi proprietarul unui site web, este ca si cum ai detine o casa. La fel ca si casa, site-ul web necesita intretinere si atentie pentru a primi vizitatori. Desi prezenta pe retelele sociale e la mare cautare, site-ul web e recomandat sa fie mereu ingrijit.

Deoarece, chiar si acei vizitatori de pe retelele sociale, cu siguranta vor dori sa vada si site-ul web pentru mai multe informatii sau pentru a face anumite comenzi. Asadar, site-ul web este chiar important, iar daca numarul vizitatorilor vrei sa creasca sunt necesare anumite schimbari sau intretineri.

Posteaza continut periodic

Pentru a creste numarul vizitatorilor pe site-ul tau web, un prim lucru caruia e necesar sa ii dedici atentia este continutul pe care il postezi.

Postand continut periodic, vizitatorii inteleg ca exista o prezenta in spatele peretelui virtual, exista cineva care cunoaste necesitatile si intrebarile care pot aparea. E identitatea business-ului tau oferind o viziune asupra culturii site-ului web.

Mobile-friendly

Mobile-friendly este functia prin care site-ul web este adaptat pentru mai multe tipuri de ecrane, printre care cel mobil. Ofera vizitatorilor aceasta oportunitate deoarece o buna parte din publicul virtual isi petrec timpul liber butand si cercetand internetul prin intermediul telefonului mobil.

Astfel, vor stii ca intelegi nevoile lor si ai grija ca experienta virtuala sa fie una cat mai placuta.

Actualizeaza tema site-ului

In ceea ce priveste actualizarea site-ului web, ar fi bine facuta nici prea des, dar nici prea rar. Prea rar pentru majoritatea vizitatorilor va insemna ca ai cam neglijat site-ului, iar schimbarile prea dese le vor gasi dificile, intrucat vor fi nevoiti sa se tot adapteze la un nou design.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este un factor foarte important pentru a genera mai multi vizitatori. Aceasta optimizare te ajuta sa ai un continut calitativ, dar care sa se si afle in primele pagini ale motoarelor de cautare.

Acorda atentie si prezentei sociale

Desi retelele sociale au fost create pentru socializare, azi, sunt o sursa bogata in a atrage vizitatori business-ului si site-ului tau web. Desigur, o balanta este necesara si in acest caz; in sensul in care prea multe postari vor deranja iar prea putine publicul va uita.

Numarul de postari e recomandat sa fie macar o data pe zi, avand diferite tipuri de postari, sau macar o data la doua zile.

Daca iti doresti sa inveti programare web de la zero pentru a-ti crea un site web profesional, si nu numai, alaturat gasesti datele mele de contact!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s