Ce laptop sa aleg pentru web development?

In web development, pe langa toate cunostintele care le acumulezi, ai nevoie de un laptop cu care sa poti pune toate acele informatii in practica, care sa functioneze la parametrii buni pentru ca tu sa poti sa iti faci treaba.

Alegerea laptopului, la fel ca si alegerea anumitor limbaje, depinde in mare parte de web developer si de preferintele acestuia. Insa, iti recomand sa te ghidezi dupa anumite criterii pentru a-ti duce proiectele la bun sfarsit.

Laptop cu performanta ridicata

Performanta unui laptop e cheia atunci cand vorbim de business; aceasta incepe de la procesor, tehnologie SSD si memoria RAM. Un laptop cu un procesor bun inseamna i5 sau i7. Asta deoarece munca de web developer implica de multe ori proiecte mari si complicate, iar laptopul tau ar fi bine sa fie unul care poate sa iti sustina munca.

Pe langa un procesor bun, ai nevoie de un laptop cu SSD si un minim de 8 GB RAM pentru performanta si viteza ridicata. Ca si programator web ai nevoie de performanta si viteza nu doar pentru a respecta deadline-urile, dar in primul rand pentru a le putea efectua. Un laptop cu procesor mai slab, cu memorie RAM mai mica, va fi un laptop care va avea o performanta mai scazuta, ingreunandu-ti treaba.

Pe langa laptopul performant, iti recomand ca si tastatura si mouse-ul sa fie potrivite pentru tine. Vei avea multe proiecte, iar o tastatura comoda si un mouse potrivit tie, iti vor usura mult munca pe care o depui.

In cazul in care esti un programator web care calatoreste mult, recomandarea mea ar fi sa ai un laptop si cu baterie puternica, pentru a te asigura ca poti sa lucrezi de oriunde in orice moment.

Ecrane externe

Ca si web developer, pentru proiectele pe care le desfasori e indicat sa ai si unul sau doua ecrane externe sau un monitor 4k de minim 27”, deoarece un ecran normal de laptop iti va ingreuna munca, intrucat vei reusi sa ai o imagine de ansamblu a ceea ce faci.

Sunt multi programatori web care prefera un laptop de jocuri video care sa il foloseasca si pentru programare web, datorita performantei si vitezei ridicate. Dar jocurile video nu necesita atat de mult suport financiar cum necesita un business.

Daca iti doresti sa inveti programare web de la zero, si nu numai, ma poti contacta aici!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s