De ce sa actualizezi site-ul tau WordPress?

Esti detinatorul unui site WordPress? Te intereseaza motivele pentru care e indicat sa iti actualizezi site-ul tau WordPress?

Tot ceea ce inseamna IT e dezvoltare si prin urmare actualizare; toate acestea pentru ca utilizatorii sa beneficieze de cele mai performante site-uri web, aplicatii si chiar dispozitive.

In cazul unui site WordPress, actualizarea e recomandata deoarece ofera mai multe beneficii pentru ca site-ul sa functioneze la cei mai mai buni parametrii si pentru a oferi calitate mai presus de orice.

Securitate

Peste 60% din site-urile web existente sunt construite in WordPress. Securitatea unui site WordPress este unul dintre cele mai importante parti, fiind de asemenea si motivul principal pentru care e bine sa iti reactualizezi site-ul web.

Conform unor analize facute de echipa sucuri.net, motivul pentru care site-urile web se infecteaza este vulnerabilitatea gasita in componentele extensibile a unei platforme CMS, precum plugin-urile, temele, extensiile, modulele, etc.

Prin actualizari regulate ale site-ului WordPress, se vor actualiza si componentele extensibile lasand mai putine sanse ca site-ul sa ajunga infectat.

Performanta

La fel ca si dispozitivele electronice, aproape tot ce e nou si actualizat functioneaza la o performanta ridicata. Este aceeasi situatie si pentru un site WordPress, intrucat programatorii web lucreaza mereu pentru a-i mari aceasta caracteristica.

O performanta ridicata va insemna ca atat site-ul WordPress se va incarca mai rapid, dar si zona de administrare.

Functionalitati

Pe langa securitate si performanta, actualizarea site-ului WordPress inseamna si functionalitati noi de care atat utilizatorii, cat si programatorii web se pot bucura.

Versiunea WordPress 4.5 printre noile sale functionalitati se numara “Live Responsive Preview”. Aceasta functionalitate iti permite sa verifici in timp real daca site-ul tau WordPress este adaptat pentru toate felurile de ecrane: desktop, tableta, sau telefon mobil. Inline linking este tot o functionalitate noua prin care procesarea imaginilor este cu 50% mai rapida.

Iar ca si o functionalitate din spatele “cortinei” este cea de “Selective Refresh” prin care un framework curprinzator interpreteaza parti ale preview-ului fara a fi nevoie de rescrierea codului PHP in JavaScript.

Daca iti doresti sa inveti cum sa devii programator WordPress, sau sa inveti programare web de la zero, alaturat gasesti datele mele de contact!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s