Invata Laravel

Te intereseaza sa intelegi ce este si ce presupune Laravel? Iti doresti sa inveti acest framework?

Laravel este unul dintre cele mai apreciate framework-uri PHP deoarece iti permite sa construiesti orice fel de aplicatie web cu PHP.

De asemenea, Laravel vine cu multe resurse, o comunitate, tutoriale video si documentatie pentru a-i facilita utilizarea si pentru o intelegere mai buna a functionarii framework-ului. Pe langa usurinta utilizarii, Laravel prezinta eleganta si atractivitate, putand fi folosit chiar si de cei cu cunostinte de baza in programarea web.

Avantaje

Laravel prezinta mai multe avantaje precum optiunea “bundled modularity” care iti permite sa refolosesti codul fara prea multe complicatii, foloseste Blade ca si sablon al motorului pentru a mari viteza in crearea task-urilor; astfel iti vei usura munca, vei putea salva timp si te vei putea focusa pe task-urile urmatoare.

Utilizatorii pot adauga noile caracteristici pe masura ce apar, este usor de inteles si utilizat fiind cel mai bun din clasa ORM, in acest fel crearea bazelor de date pare chiar simpla.

De asemenea, ofera caracteristica de reverse routing si o intelegere a Artisan CLI cuprinzand si uneltele avansate si migratiile in realizarea task-urilor.

Good to know! Laravel este un framework care sprijina principiul DRY (Don’t Repeat Yourself) insemnand ca o functionalitate este scrisa fara erori si pentru o singura data.

Dezavantaje

Deoarece perfectiunea nu exista, pe langa avantaje, Laravel are si anumite dezavantaje precum metodele complexe care sunt incluse in reverse routing.

Desi este usor de folosit chiar si pentru programatorii web amatori, problemele intervin cand acestia incearca sa extinda clasele si codurile. De asemenea, comunitatea de suport nu este atat de extinsa in comparatie cu alte framework-uri, iar viteza cu care functioneaza este destul de redusa.

Desi a intrat pe piata web acum patru ani, Laravel a captat atentia programatorilor web si continua sa o faca prin rafinament si functionalitatile pe care le ofera.

Daca iti doresti sa inveti programare web, Laravel, precum si alte framework-uri si tehnologii, ma poti contacta aici!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s