Cat dureaza sa devin programator WordPress?

Iti doresti sa devii programator WordPress? Te intereseaza durata necesara pentru acest proces?

Orice decizie pe care o iei, fie ea personala sau profesionala, in cea mai mare masura depinde doar de tine. Tu esti singura persoana care stie cel mai bine cat de tare iti doresti un anumit lucru pentru a-l indeplini.

Asadar, daca iti doresti sa inveti programare si sa devii programator WordPress depinde in cea mai mare parte de tine, de cat esti disponibil/a sa lucrezi si sa inveti pentru a reusi in acest sens.

Cat dureaza?

Toate procesele de invatare si de dezvoltare depind in mare parte de tine. Timpul necesar pentru a deveni programator WordPress depinde si de ceea ce stii sa faci, de ce cunostinte in programare stapanesti, inainte de a putea face un proiect in WordPress.

Ca si programator WordPress vei avea parte de o experienta de invatare combinata cu practica. Asta deoarece va fi nevoie sa inveti continuu, pe masura ce domeniul de dezvolta, pentru a fi mereu un programator mai bun.

Dar…

Acest proces depinde si de ceea ce intelegi prin programator WordPress, si anume ce activitati iti doresti sa dezvolti. In acest sens, ai de ales intre cei care contribuie pentru dezvoltarea WordPress-ului, si anume cei care creaza teme, plugin-uri, etc, sau daca vrei sa folosesti WordPress doar pentru a construi site-uri usor de folosit.

Pentru a deveni programator WordPress care participa in progresul CMS-ului va fi necesar sa intelegi baza a ceea ce inseamna programarea. Pentru acest lucru e nevoie de cunostinte de HTML, CSS, PHP, precum si alte tehnologii. In acest mod vei intelege cum anume functioneaza WordPress si unde si cum poti sa aduci imbunatatiri, asadar vorbim de o perioada putin mai lunga.

Daca scopul tau ca si programator WordPress este acela de a crea site-uri web care sa fie usor de utilizat, atunci probabil timpul de care ai nevoie va fi mai scurt. WordPress e un CMS care e la indemana oricui doreste acest proces. In acest caz functioneaza zicala “invata in timp ce lucrezi”.

Daca iti doresti sa inveti programare de la zero, si nu numai, sau WordPress, ma poti contacta aici!

Un gând despre „Cat dureaza sa devin programator WordPress?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s