Cum sa devin programator WordPress?

Te intereseaza programarea ca si hobby sau ca si cariera profesionala? Te gandesti sa incepi cu ceea ce inseamna programarea in WordPress?

WordPress este o platforma pentru crearea site-urilor web, fiind una dintre cele mai utilizate si populare platforme in momentul actual. Piata WordPress e tot mai puternica, iar acest lucru se datoreaza diferitelor motive, cum ar fi gratuitea, usurinta cu care se foloseste platforma si multitudinea de plugin-uri care te ajuta sa creezi site-ul pe cat de frumos pe atat de functional.

Asadar, sunt si multe posturi disponibile pentru cei care doresc sa devina programatori WordPress. Datorita popularitatii si usurintei de utilizare a WordPress-ului, poti incepe sa lucrezi cu platforma pe cont propriu pentru a o descoperi.

Inveti de la zero

Pentru a deveni programator WordPress poti incepe prin a invata programarea de la zero, insemnand cel putin limbajele si structura de baza pe care WordPress e construit: HTML, CSS, PHP, JavaScript.

Prin aceasta modalitate structura si baza a ceea ce inseamna programarea s-ar putea sa aiba o imagine mult mai clara. Avand o imagine mai clara vei avea si o intelegere mai buna; totul pentru putea fi pregatit/a de momentul in care va fi nevoie sa pui in practica cunostintele dobandite.

Totul depinde de tine, de cum te simti in largul tau; aceasta cale fiind recomandata pentru cei care le place sa cunoasta mecanismul de functionare si sa nu fie luati prin surprindere.

Inveti in timp ce lucrezi in WordPress

Daca esti o persoana careia ii place sa invete pe parcurs ce exerseaza, aceasta metoda s-ar putea sa iti vina ca o manusa. Poti incerca sa iti creezi un cont pe www.wordpress.org sau www.wordpress.com si sa iti incepi activitatea pentru un simplu blog.

Dupa ce ai blogul, poti incerca sa iti schimbi fundalul, culorile, tipul de scriere, poti sa iti adaugi plugin-uri care sunt gratuite, si nu numai, pentru a vedea imaginea de ansamblu a blogului.

In cazul in care nu reusesti sa faci anumite schimbari, poti incerca sa citesti online ceea ce te intereseaza. Mai mult, indiferent de metoda care ti-e mai confortabila, poti invata ce inseamna programarea in WordPress cu un trainer.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s