Locuri de munca pentru programatori in Oradea

Ai domiciliul stabil in Oradea? Iti place programarea si doresti sa te dezvolti profesional in acest domeniu?

Poate ai auzit si tu lumea spunand ca Oradea nu e un oras atat de dezvoltat financiar, cultural precum e Timisoara, Cluj-Napoca, sau Bucuresti. Si asta e adevarat, dar in domeniul IT, in programare, orasului Oradea ii lipsesc acesti candidati.

Orasul e intr-o perpetua dezvoltare si tot mai multe companii de renume isi aduc business-ul aici. La o simpla cautare pe site-urile de job-uri vei vedea ca sunt oferte pentru toti, de la pozitii entry-level pana la cele de senior.

Entry-level

Daca programarea e domeniul care te atrage, dar inca esti student sau experienta ta e abia la inceput, poti sa te indrepti spre niste programe de internship. Acestea au scopul de a te ajuta sa iti pui in practica informatii pe care le stapanesti, dar vei si dobandi notiuni noi.

Mai mult, internship-urile sunt considerate experienta de munca relevanta, asadar vei avea ce sa notezi in CV-ul tau.

Good to Know! Unele programe de internship s-ar putea sa nu fie platite. Chiar si asa, fiind la inceput de drum, e necesar de multe sacrificii, care in final se vor transforma in beneficii.

De exemplu, Qubiz o companie de programare software, organizeaza an de an internship-uri pentru studenti si pentru cei care vor sa acumuleze informatii in IT. Aici, poti vizualiza anuntul internship-ului din acest an. Stay tuned!

Scoala Informala de IT este tot un loc unde iti poti dezvolta si consolida notiunile in materie de IT.

Middle-Senior Level

Fortech deschide un nou sediu la Oradea

Fortech, o companie clujeana, dezvoltatoare software vine luna aceasta la Oradea. Angajarile se fac in mai multe domenii, dar cei mai multi candidati sunt cautati in domeniul programarii (middle si senior level).

Check it out: http://www.zf.ro/business-hi-tech/clujenii-de-la-fortech-au-deschis-un-birou-la-oradea-si-pregatesc-extinderea-si-in-iasi-15206532

Experienced Java Developers – http://www.bestjobs.eu/jobs-experienced-java-developers-oradea-office/770368/1?utm_source=job_alert_daily&utm_medium=email&afterlogin=1

Pe langa BestJobs, cautarea job-urilor poate continua pe eJobs, LinkedIn, si chiar pe Facebook. Daca inca nu esti membrul grupului Oradea Devs (Facebook), te incurajez sa te inscrii. E un grup in care se posteaza zilnic job-uri si noutati din programare.

Ce alte resurse mai ai?

Programarea e un domeniu vast si complex, si chiar daca e de apreciat sa fii autodidact, in cele din urma vei avea nevoie de o indrumare mult mai profunda pentru a deveni profesionist.

Daca nu te descurci singur/a sau vrei un trainer personal, nu ezita sa ma contactezi.
Am o experienta de peste 10 ani in programare, timp in care mi-am descoperit si pasiunea de a impartasi notiunile pe care le stapanesc in domeniu. Cursurile mele se pot practica atat individual cat si in grup, depinde de timpul pe care il avem si de cunostintele pe care vrei sa le dobandesti.

Ma poti contacta la:

  • email: sandor [at] sandorkovacs [dot] . ro
  • gmail: sandorkovacs84 [at] gmail [dot] com
  • pagină facebook: https://www.facebook.com/sandorwebdeveloper
  • skype: almos20
  • tel: 0751 187 380

Let’s do it, Oradea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s