Update WordPress 3.3.1

Abia a trecut ceva timp de la WordPress 3.3, acum avem a noua versiune de WordPress. Daca aveti versiunea      de WordPress 3.3 atunci update la versiunea 3.3.1 nu va afecta blogul sau siteul .

Acum cateva minute am actualizat siteul Calculatoare second hand la ultima versiunea de WordPress.

In versiunea WordPress 3.3 am avut probleme la editorul de post, adica nu puteam sa schimb intre modul vizual si cel HTML. Dupa actualizare WordPress totul functioneaza okay.

In acest articol voi raspunde la cateva dintre intrebarile voastre din luna decembrie 2011.

Cum actualizez wordpress?

In primul rand vei face o copie de siguranta cu fisierele si baza de date MySQL. Apoi vei descarca ultima versiunea de WordPress .  Din arhiva extragi fisierele si suprascrii cele existente.

Asta este versiunea pe scurt, trebuie foarte bine testata. In cazul in care totul functioneaza se poate actualiza si pe server iar daca sunt probleme trebuie revenit la versiunea anterioara sau poti apela la un expert.

Cum activez pluginuri in wordpress.com?

WordPress.com are o lista de pluginuri activate, este vorba de pluginuri foarte stabile si utile . WordPress.com nu ofera posibilitatea de a activa plugin-ul tau. Daca doresti asa ceva atunci trebuie sa cauti un hosting si domeniu pentru siteul tau, sa descarci ultima versiunea de wordpress si sa descarci / activezi pluginurile dorite. Mare atentie la pluginuri, sa activezi doar cele utile, pentru ca poate sa afecteze functionalitatea siteului sau blogului.

Nu merge sa updatez blog wordpress la 3.3

Ar trebui definit exact ce nu merge la update blog wordpress la 3.3. Neavand detalii iti sugerez sa instalezi un wordpress gol golut si sa importi posturile publicate din versiunea anterioara.

Tot timpul sa faci o copie de siguranta inainte de actuailizare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s