Web development event 18.06.2011

Azi este o zi foarte frumoasa si ma simt incarcat cu energie pentru o zi cu multe evenimente. Dupa ce am consumat cafeluta de dimineata citind tweeturile si blogurile prietenilor  sunt gata sa continuu ziua.

Sunt pasionat de web development si asta inseamna ca partial in timpul meu liber scriu cod. Singura problema este ca daca esti singur si izolat in biroul tau dupa 1-2 ore de lucru te apuci de altceva vizionat film, la baut bere, etc… Din acest motiv cativa programatori din Oradea ne-am gandit sa ne adunam saptamanal, intr-o dupa masa de sambata si sa scriem cod. Foarte important este de mentinut ca in acest timp scriem cod de calitate si inovativ (sper ca sunt de acord baietii 🙂 ps: baietii pentru ca nu avem femei in echipa 😦 ).

Unii dintre noi lucreaza la proiecte personale, iar altii formeaza o echipa si fac o treaba buna. In 4 iunie 2011 a avut loc evenimentul GeekMeet in Oradea si aici s-a prezentat si proiectul Workomotion conceput si realizat de @aditrif, @mhitza, @pghoratiu, @aldex (responsabil de specificatii si testari). Varianta beta pentru workomotion se poate testa aici.

Eu lucrez la proiecte personale, proiecte mici si medii, folosind CodeIgniter, Symfony, WordPress. Ultimul proiect lansat in varianta beta se poate testa aici. Este vb despre despre o relansare a siteului http://www.calculatoaresecondhand.com complet rescris in WordPress. Siteul vrea sa fie un director web pentru magazine calculatoare noi si second hand, plus un loc unde se pot publica anunturi gratuite.

Pentru mine inseamna mult evenimentele de web developement unde intr-adevar pot sa fiu Geek. Sper ca pe viitor vor fi tot mai multe evenimente unde se pot aduna programatorii, plus daca ar participa si oameni cu experienta in management si marketing ar fi combinatia perfecta. In urma urmei din orice proiect start-up se asteapta sa se monetizeze .

O zi cat mai frumoasa!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s