Daca vrei, reusesti

Ieri am avut ceva de rezolvat la secretariatul Facultatii de Matematica si Informatica, mai exact sa scot diploma de bacalaureat. Fata de facultatile din Oradea, doamnele secretare din Cluj erau foarte amabile si mi-au zis ca am nevoie de 3 stampile pana la ora 12:00 :

  • stampila de la biblioteca facultatii
  • stampila de la serviciul social
  • stampila de la serviciul contabil

Pe moment m-am speriat, pentru ca era deja 10:40 si nu sunt chiar din Cluj-Napoca. Am mai avut la dispozitie 80 de minute ( parca este ceva film „80 minutes” ) sa obtin aceste stampile si sa ajung inapoi la secretariat.

Serviciul social si contabil sunt la distanta de 2 strazi doar ca nu stiam exact cele 2 strazi. Am oprit primul student si l-am rugat sa ma indrume. Mi-a explicat ca iau la stanga, apoi dreapta si tot inainte … Asa am procedat si am ajuns la cladire. La etaj era serviciul social si la parter serviciul contabil, totul am rezolvat in 15 minute ( cu drum cu tot ) .

De cand este internet, mai bine zis de cand folosesc internetul zi de zi nu am mai fost la nicio biblioteca . Am avut notat ca se afla pe str. Ploiesti, foarte bine, am si intrebat alt student cum ajung la biblioteca, bineinteles ca nu stia. Am mai intrebat 2-3 studenti, dar fara niciun rezultat.  Am zarit un batranel, in speranta ca ma va ajuta, si l-am intrebat cum ajung pe str. Ploiesti. Dl mi-a explicat ca este foarte simplu, pentru ca este in spatele Ptei Mihai Viteazul. Bine bine, dar unde este Pta Mihai Viteazul? . Batranul explica ca iau tot inainte pana ajung la Catedrala Ortodoxa, dupa catedrala iau la stanga si tot inainte. Eram foarte fericit, am ajuns la catedrala, apoi la stanga ( intr-adevar acolo era piata) doar ca mi-a luat inca 10 minute sa gasesc „spatele” pietei. Am obtinut stampila de la biblioteca, era 11:38, si fuga inapoi la facultate. Ce sa zic la 11:57 am ajuns si dupa ce am semnat vreo 4 hartii am primit diploma inapoi 😉

Sunt din Oradea, si chiar nu mai vroiam sa fac un drum in plus asa ca am insistat sa ma ocup de toate detaliile. Pentru mine a fost un joc de unde am iesit invingator.

Asa ca daca vrei reusesti.

Reclame

Un gând despre „Daca vrei, reusesti”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s